Uncategorized

Europaparlamentsval

Det gäller att mobilisera alla våra krafter inför valet den 7 juni! Varje röst räknas och varje röst är viktig, särskilt i tider med främlingsfientlighet, militärisering av EU och odemokratiska krav på ny folkomröstning om Euron!

Det gäller att mobilisera alla våra krafter inför valet den 7 juni! Varje röst räknas och varje röst är viktig, särskilt i tider med främlingsfientlighet, militärisering av EU och odemokratiska krav på ny folkomröstning om Euron!

Sverigedemokraterna anser sig vara det rätta partiet för att driva en antieu-politik. Mer fel kan det inte vara! SD vill inte riva EUs murar, de vill bara flytta murarna till Sveriges gränser. Detta för att stoppa invandringen till vårt land, samtidigt som Sverige behöver fler och fler arbetskraft framöver!

Sverigedemokraternas politik är djupt orättvis och ojämlik. Det är lite grann av en Krisdemokratisk politik blandat med den sträva och hårda politik som Folkpartiet driver, självklart kryddat med en stor portion främlingsfientlighet! ”Kärringen vid spisen, ungarna ska veta hut och blatten ska ut!”

EUs krav på gemensam utrikespolitik kopplas lätt ihop med det militäriseringskrav som också drivs. EU ska tala med en röst ut mot omvärlden och då EU känner för det ska en EU-armé, bestående av soldater från ALLA medlemsländer, kunna sättas in i rena krigszoner, utan mandat från FN. En sådan supermakt agerar redan idag – USA! En annan militärmakt börjar åter vakna ur sin dvala – Ryssland! En tredje part, EU, kommer givetvis att ställa sig axel mot axel med USA i diverse imerialistiska krik i tredje världen!

Vänsterpartiet respekterar, och gillar, resultatet av folkomröstningen där svenska folket sa NEJ till Euron! Tack vare detta NEJ så står Sverige väl rustat nu i dessa ekonomiska krisår vi är drabbade av! En egen valuta som vi själva kan kontrollera är ovärderlig tillgång då vi vill bromsa överhettade marknader eller som nu, klara en svår ekonomisk kris! Hade vi dessutom haft en socialistisk regering så hade antalet arbetslösa troligen blivit färre, trygghetsfunktionerna i a-kassa och sjukförsäkringssystem varit mycket bättre och en rejäl satsning på bland annat infrastruktur, vård, skola och omsorg hade skapats och gett många hundratusen nya jobb!

Vill du vara säker på att få en politik i EU som bedrivs rättvist, jämlikt och demokratiskt?! Välj då att lägga din röst på VÄNSTERPARTIET!!!

Framför allt, välj att rösta den 7 juni!!!

Kopiera länk