Uncategorized

Oppositionen vill ha svar!

Owen Laws (mp) försöker i LT göra allt i sin makt för att försvara sig själv och sina högervänners oansvariga skolpolitik.

Owen Laws (mp) försöker i LT göra allt i sin makt för att försvara sig själv och sina högervänners oansvariga skolpolitik.

Det är klart att han väntar sig en återremiss då skolfrågan innehåller så många obesvarade, viktiga, frågor och nu också uppenbara lögner från högersidan. Varför är man så pigg att lyfta de ”ekonomiska fördelarna” med Hovs skola vs Västbygden men mörkar detsamma när det gäller Trångsviken vs Ytterån? Oppositionen vill ha svar!

Varför ljuger man om lagkraven då högern motiverar nedläggningarna? Vaccinationerna man vill få pengar till är redan fullt ut finansierade från staten. Är verkligheten att högeralliansen i Krokom inte har koll på ekonomin? Oppositionen vill ha svar! Det enda som finns som är lagstadgat i högerförslaget är skolbiblioteken. Till detta vill de avsätta 45 000 kronor.

Skolorna är till för barnen och att antyda att det är dålig kvalitet på undervisningen, just på dessa två skolor, bara för att de är små är skamligt. Det finns ingenting i kommunens kvalitetsredovisningar som tyder på dålig kvalitet, tvärtom!

Det står helt klart, det menar även kommunala tjänstemän, att frågan är politisk. Den är också revangefylld och handlar i grund och botten bara om en sak, makt! Det visade Maria Söderberg (C) klart och tydligt i debatten med sin härskarteknik då hon försökte tysta oss i oppositionen.

Att antyda att oppositionen inte ser till barnens bästa faller helt på skam när man börjar granska högerpartiernas ”argument”.

Jörgen Blom, Vänsterpartiet i Krokom

Kopiera länk